Бажання
Додайте товари до списку бажань
Інноваційне українське екіпірування
Опис

Оригінальні ботинки Mil-Tec TACTICAL BOOT TWO-ZIP уособлюють собою гарну модель зразка тактичного взуття універсального призначення. Вони поєднали в собі такі якості як гарний зовнішній вигляд та продумана ергономічна будова. Внаслідок цього модель має попит серед споживачів, котрі шукають для себе зручне взуття для спорту, активного відпочинку, служби в армії, поліції та охоронних підприємствах.

Магазин військового спорядження ВІК-ТЕЙЛОР підібрав асортимент таким чином, аби ви могли обрати для себе те, що буде гідним вашої уваги та не буде коштувати занадто дорого. Саме тому ми тестуємо продукцію українських і закордонних виробників, аби ви мали уявлення про те, що купуєте. Дані шкіряні чоловічі ботинки не стали виключенням.

Особливості тактичних ботинок TACTICAL BOOT TWO-ZIP:

  1. Перше, що ви помітите — це наявність двох блискавок. Вони розташовуються на протилежних боках взуття, що додає загальному вигляду стильні нотки, а ергономічній частині — зручності. Зняття взуття відбувається без розшнуровування, що значно прискорює цей процес.
  2. Шнурування призначене для забезпечення правильного об’єму черевика, аби той добре сів на будь-яку ногу.
  3. Натуральна шкіра у поєднанні зі вставками з міцного текстилю добре витримує всі негативні ефекти типу вологи, бруду, постійних згинів тощо. Так каркас черевика добре тримається протягом усього часу носіння пари.
  4. Застосований колір стане базою, на якій можна побудувати будь-який маскувальний комплект або форму. За взуттям нескладно доглядати, тому що забруднення не будуть акцентовані на такому кольорі.
  5. Носок та п’ята посилені, за рахунок чого ви зможете швидко пересуватися, не боячись травмувати ногу при зіткненні з перешкодами.
  6. Підошва міцна та розрахована на активне пересування по місцевості, тому її протектор запобігає ковзання та не збирає частинки бруду і камінці в собі.

У магазині армійського спорядження VIK-TAILOR купити військові ботинки можна, перебуваючи в будь-якому місці: ми доставляємо ваші замовлення по всіх точках країни, а в Києві їх можна забрати самовивозом.

Ботинки тактичні на 2-х блискавках TACTICAL BOOT TWO-ZIP Чорні

Артикул 12822202
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Розмір
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт аби
додати товар в список очікувань
Характеристики
Бренд  Mil-Tec
Країна  Німеччина
Сезон  Осінь-зима-весна
Матеріал  Замша
Верх  Замшева коров'яча шкіра
Вставки  Cordura®
Носок  Посилений
П'ята  Посилена
Підошва  Гума з EVA, не ковзаюча
Метод кріплення підошви  Проклейка
Застібка  Шнурки та блискавка
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно

«Новою поштою» по Україні — від 50 грн

Доставка кур'єром Нової пошти — від  70 грн

Більше інформації про доставку та оплату

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

  • Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти
  • Банківською карткою, Apple Pay, Google Pay на касі магазина при самовивозі
  • Готівкою на касі в магазині

Більше інформації про доставку та оплату

Вгору