Бажання
Додайте товари до списку бажань
Інноваційне українське екіпірування
Опис

Універсальне мастило для зброї

Ballistol та зброя: Ballistol видаляє затвердіння та нальоти свинцю, міді та томпаку зі стволів та патронників вогнепальної зброї, ізолює та захищає дерев'яні частини зброї, очищує, розм'якшує та пронизує кобури, лямки, ремені. Ballistol нейтралізує та видаляє кислотні нальоти від чорного пороху. Рекомендується використовувати разом із набором для чищення пневматичної зброї або набором для чищення зброї під патрон Флобера.

Ballistol та метал: Ballistol створює захисну плівку на поверхні металів, запобігаючи шкідливому зовнішньому впливу. Завдяки низькому поверхневому натягу, він здатний проникати у найдрібніші тріщини та щілини на поверхні металу. Він розчиняє свинець, мідь та томпак. Він очищає срібло та латунь до блиску.

Ballistol та шкіра: Ballistol ефективно захищає шкіру від пошкоджень, які завдають комахи та грибок, створює вологонепроникний шар. Ballistol нейтралізує залишки руйнівної танінової (дубильної) кислоти у шкірі. Суха шкіра знову стає м'якою та еластичною, з шовковисто-матовим глянцем. Світла шкіра може потемніти. Мастило не залишає жирних слідів, а запах випаровується за короткий час. Рекомендується застосовувати для чищення та просочення кобур для пістолетів, як тактичних, так і поясних.

Ballistol та дерево: Ballistol захищає, зберігає та омолоджує всі натуральні дерев'яні покриття. Він удосконалює будову дерева та захищає його від згубного впливу вологи та комах. Нанесіть Ballistol на ганчір'я, протирайте приклад та ложе своєї гвинтівки для надання дереву захисних властивостей, адже Ballistol рекомендується використовувати навіть для догляду за антикварними меблями!

Ballistol та навколишнє середовище: Цей продукт зроблений з натуральних компонентів та безпечний для людей та домашніх тварин. Ні його вживання, ні його природний розпад не можуть зашкодити довкіллю.

Мастило універсальне Ballistol Universalol для зброї 200 мл

Артикул *2140100
Немає в наявності
340 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт аби
додати товар в список очікувань
Характеристики
Бренд  Ballistol
Країна  Німеччина
Об'єм  50 ml
Особливості  Універсальне мастило для зброї, розроблене в Німеччині
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно

«Новою поштою» по Україні — від 50 грн

Доставка кур'єром Нової пошти — від  70 грн

Більше інформації про доставку та оплату

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

  • Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти
  • Банківською карткою, Apple Pay, Google Pay на касі магазина при самовивозі
  • Готівкою на касі в магазині

Більше інформації про доставку та оплату

Вгору