Бажання
Додайте товари до списку бажань
Інноваційне українське екіпірування
Опис

Шорти армійські джогери Ріп-Стоп стали яскравим прикладом того, якою має бути річна форма для військовослужбовців. Вони не допоможуть вам в разі, якщо треба буде маскуватися, бо оголена частина ніг завадить зробити це належним чином. Весь інший час, коли немає необхідності ховатися від поглядів противників, вони здатні значно полегшити життя своєму власникові, подарувавши повну свободу від спеки.

Варто зауважити, що ці тактичні шорти також стануть однією з найулюбленіших речей інших категорій цінителів практичного одягу: мисливців, туристів, працівників лісових господарств та ін. Ергономічний крій дозволяє швидко пересуватися без будь-яких чинників, що заважають, що точно стане в нагоді кожному з представників даних сфер діяльності.

Особливості шорт джоггеров чоловічих:

1. Основною тканиною став матеріал Ріп-Стоп (склад: 65% бавовна, 35% поліестер). Його міцна структура здатна витримувати екстремальні умови, тому що полотно має в складі укріплені нитки, які не дають розривам розходитися в сторони. Тканина не викликає алергічних реакцій, швидко сушиться, а за рахунок кольору на ній не видно забруднень.

2. Поясна частина зроблена еластичною за рахунок гумки-манжета. Також на ній є два клапана зі шнурівкою, які дають можливість підтягнути один до одного, щоб зменшити обсяг по талії.

3. Кищені представлені двома типами: врізними і накладними. Обидві вони в парних варіантах розміщені на одязі: дві врізні для рук зверху, а дві накладні - на стегнах. Останні мають застібки у вигляді клапанів на ґудзиках.

Якщо вам потрібно купити шорти тактичні в Україні, магазин військового одягу ВІК-ТЕЙЛОР охоче допоможе в цій справі. Ми підібрали асортимент різноманітних моделей для солдатів в залежності від сезонності і інших чинників. Описана вище модель шорт поставляється у великій різноманітності розмірів - від 40 до 66. А це означає, що на нашому сайті знайти військовий одяг зможе кожен!

Ми працюємо по всій Україні, доставляючи ваші придбання по всіх населених пунктах. У Києві є пункт самовивозу. Співпрацюємо з надійними службами доставки, які в короткі терміни доставляють ваші замовлення.

Шорти Джогери Ріп-Стоп Multicam

Артикул 55003049
Немає в наявності
Ціну уточнюйте
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Розмір
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт аби
додати товар в список очікувань
Характеристики
Бренд  Vik-Tailor
Країна  Україна
Сезон  Весна-літо
Матеріал  Rip-Stop
Склад  65% бавовна, 35% поліестер
Пояс  З еластичною резинкою
Регулятор  Шнур-затяжка на поясі
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно

«Новою поштою» по Україні — від 50 грн

Доставка кур'єром Нової пошти — від  70 грн

Більше інформації про доставку та оплату

У зв'язку з тим що почастішали випадки коли клієнт робить замовлення Новою Поштою, а потім не приходить забирати посилку, ми вимушені брати передоплату у розмірі 100 грн перед відправкою. Ця сума необхідна, щоб компенсувати вартість повернення посилки.

  • Оплата при отриманні замовлення у відділенні Нової Пошти
  • Банківською карткою, Apple Pay, Google Pay на касі магазина при самовивозі
  • Готівкою на касі в магазині

Більше інформації про доставку та оплату

Вгору